Om os

Landsdækkende måtteservice til virksomheder.

Hvem er vi

Virksomheden er stiftet af Morten Kjær som i 2020 fik ideen til at lave en ny og innovativ måtteservice leverandør i Danmark. Med landsdækkende vask og logistik har vi siden 2020 leveret måtteservice til tusinder af virksomheder. Vi hjælper både store landsdækkende kæder med komplicerede løsninger og denne lille kiosk på hjørnet med en simpel entre måtte. Vi har hovedkontor i Herlev og er i dag +20 ansatte og vokser måned for måned.

Vi ser os selv som en modig iværksættervirksomhed og i 2021 ville Vækstfonden med på den rejse og de støtter os og vores vækst. Vores ambition er, at blive Danmarks største leverandør af måtteservice til små som store virksomheder og vigtigst af alt at levere den bedste service til markedets måske laveste pris.

Vi vil levere verdensklasse måtteservice til hele Danmark

“Det hele startede i 2020 hvor vi selv stod for indkøb af måtteservice til egen virksomhed og baseret på den oplevelse mente vi, at der var plads til en ny leverandør i måttebranchen. Siden er det gået stærkt og vi er nu landsdækkende og i stor vækst med støtte fra Vækstfonden. Flere tusinde erhvervskunder har siden valgt Måtteservice Danmark, som deres fortrukne leverandør”

Morten Kjær – Medstifter

(+45) 70 6 053 65