Premiummåtte

Du får en komplet løsning, hvor vi leverer måtten til butikken efter aftaleindgåelse og skifter den så ofte som du ønsker.

En skridsikker måtte

Udover at sikre en ren virksomhed har måtteservice også en anden fordel. Gummibunden i måtten er nemlig skridsikker og dermed undgår du faldulykker for kunder eller medarbejder. Fald på våde gulve er en af de hyppigste erhvervsskader i Danmark og måtter tjener her 2 formål. 1) Alene ved at sikre måtten suger vand fra sko og fodtrafik, undgår du glatte og våde gulve 2) Endeligt får du også skridsikret gummi i bunden af måtten så besøgende ikke glider i din måtte. Det er ikke alle vores konkurrenter der skridsikret gummi i måtter, så undersøg endelig det før du investerer i måtteservice.

Vores måtte er ikke “bare” en måtte

Premium måtten er kernen i vores måtteservice. Den kombinerer elegance med funktionalitet. Den fjerner og opsamler mere sand, vand og tørt skidt end almindelige nylon måtter. Samtidig tørrer den langt hurtigere end f.eks. en bomuldsmåtte.

Måtten har modsat andre nylonmåtter flere fibre og er overfladebehandlet, hvilket øger dens evne til at opsamle og fastholde snavs. Mindre snavs på gulvene betyder mindre at rengøre og færre rengøringsomkostninger til din virksomhed. Endelig giver den en indbydende entre til din virksomhed.

Bestiller du måtteservice hos os køber vi 2 måtter for hver måtte du skal bruge. Således er en til vask eller opbevaring hos os og den anden hos dig. Alt efter din valgte skiftefrekvens, vil vi så bytte de to måtter og vaske den beskidte løbende.

En komplet måtteløsning: praktisk, bæredygtigt og nemt

Vores nylonmåtter bliver produceret i Italien ud af materialer primært fra Holland – både nylon og gummi. Det kombineret med effektive vaskemaskiner indkøbt i 2021, gør at vi kan lave en så bæredygtig måtteservice løsning som muligt. Du får en komplet løsning, hvor vi leverer måtten til butikken efter aftaleindgåelse og skifter den så ofte som du ønsker. De fleste kunder vælger at få skiftet deres måtte hver uge eller hver anden uge.

Det sikrer, at måtten altid er klar til at yde maksimal performance og ser præsentabel og ren ud. Vores premiummåtte kan fås i en række forskellige mål alt efter dit behov. Med vores måtteservice kan du fokusere på at drive din virksomhed effektivt.

(+45) 70 6 053 65